Novi web

Novi web

Nakon što smo prije dvije godine napravili manje grafičke i programske izmjene na službenoj internet stranici, ovaj put smo se odlučili kompletno osvježiti službenu internet stranicu kluba. Iako je stranica, kao što možete vidjeti, dostupna, još uvijek je u “testnoj” fazi, te se svakodnevno puni sadržajem i ispravljaju se manji programski nedostaci. Očekujemo da će u slijedećih 10-tak dana biti u potpunosti ažurirana i funkcionalna.

web - arhiva

S obzirom da smo napravili kompletno novu stranicu, nismo uspjeli prenijeti kompletnu arhivu svih slika i tekstova, ali će stara stranica i dalje biti dostupna putem linka http://vaterpolo-primorje.hr/arhiva/ kako bi svi oni koji imaju potrebu za “starim” sadržajem, istome mogli i pristupiti.

Jedan od razloga za izradom nove stranice je bio taj što većina naših članova, simpatizera, navijača… pristupa internetu putem mobitela, a stare stranice nisu bile prilagodljive novim trendovima. Ovime smo omogućili da pratite vijesti sa službene stranice kluba na svim danas dostupnim uređajima – mobitelima bilo koje vrste, tabletima, laptopima, stolnim računalima…

Drugi je razlog što smo htjeli dodatno istaknuti onaj naljepši dio priče, a to je naša škola vaterpola. U slijedećih nekoliko dana službeni fotograf kluba Lucio Vidotto će napraviti profilne slike svakog pojedinog člana kluba po svim kategorijama, te će svi oni dobiti svoju podstranicu, odnosno karticu i na službenim stranicama kluba. Vjerujemo da ćemo i na taj način dodatno popularizirati rad, trud i rezultate koje postižu mlađe uzrastne kategorije.

web - primjer igrač

Što se tiče samog dizajna internet stranice, ideja je bila da on bude što jednostavniji, da može brzo i jednostavno prenijeti osnovne informacije o sportskim događajima – koja je slijedeća utakmica te sa kojim je rezultatom završila prethodna. Uz to, na naslovnici će se nalaziti i četiri zadnje vijesti iz kluba, a svim vijestima se može pristupiti jednostavnim klikom na željenu kategoriju u meniju, koja otvara sve vijesti iz navedenog područja.

Također, ovih dana ste mogli primijetiti putem Facebooka i Novog Lista nove vizuale oglasa, isto ćete moći vidjeti i na službenim ulaznicama. Polako ćemo pristupiti i promjenama svih ostalih vizuala kako bi ih učinili dodatno atraktivnima.

web - primjer najava

Ali i to nije sve! :) Pripremamo još mnogo zanimljivosti, o čemu ćete biti informirani kako putem službene internet stranice, tako i putem službenih stranica na društvenim mrežama – facebook  i twitter

I ne zaboravite - UZ PRIMORJE DO POBJEDE!

radovi