Protiv Mladosti posljednji vlak za Final 4

Protiv Mladosti posljednji vlak za Final 4

Vaterpolisti Primorja doživjeli su neugodan poraz (4:5) u Herceg Novom. Podatak da je Jadran nakon prvog dijela vodio 5:0 dosta toga govori o igri riječke momčadi:

– Poraz izgleda grubo. Nismo dobro izgledali iako smo imali puno prilika za pogotke, dva peterca, nekoliko kontri i situacija kada igrač ostane sam s igračem više… Dogodilo se nekoliko nerezonskih šuteva i onda je završilo kako je završilo. Njih je bio pun bazen, kao da su letjeli! Nije problem što smo izgubili, problem je da smo loše izgledali. Nisam se tome nadao! Mislim da smo dobro radili, da smo se dobro pripremili… Igrali smo kao u Budvi. Ne znam je li takva igra posljedica dugačkog putovanja, ali ne može to biti razlog da smo igrali bez žara. Jednostavno smo bili prespori, nije bilo koncentracije. Nije fizika problem, nisu nas kontrirali, najviše golova smo dobili na postavljenu obranu, kaže trener Igor Pezelj.

Otkud takav pad?

– Ne znam, moram sjesti s igračima i vidjeti što se može napraviti. Nemamo puno vremena, u subotu igramo protiv Mladosti.

Protiv Mladosti motivacija ne bi smjela biti problem?

– Poslije ovakve utakmice pušem na hladno! (sportcom)

dsc_1002-copy